top of page
bgImage

Lots of love to my clients  because people are the heart of what I do, what I love and what I am passionate about. 

What clients say

Klik hier om te beginnen met bewerken. Dit blok is een basiscombinatie van een titel en een paragraaf. Gebruik hem om bezoekers welkom te heten op je website, of om een product of dienst uit te leggen zonder afbeelding. Probeer de paragraaf kort te houden en stukken tekst af te wisselen op je pagina om hem interessant te maken voor bezoekers.

De StrengthsFinder journey is een verrijking geweest, waar ik al veel van geleerd heb. 

Dank je wel voor de begeleiding en de inzichten!


Karolien W.  - HR manager ariadgroup

Strengths coaching & workshopsIk ben aangenomen in het bedrijf waar ik solliciteerde. Ik kan er mijn eigen agenda maken , in een familiale sfeer met een duidelijk kader rond een goede work-life balance. En dit allemaal in een expertise waarin kan groeien en doorgroeien (technisch/functioneel). Een beter einde van een loopbaanbegeleiding had ik me niet kunnen inbeelden.


Isaure I. 

Career CoachingDe conclusie uit het hele loopbaanbegeleiding traject is dat ik er eigenlijk al veel eerder werk van had moeten maken.
Ik heb maandenlang doelloos rondgelopen, niet wetende welke richting ik uit wilde.

De loopbaanbegeleiding heeft me geconfronteerd met mezelf en ik weet nu één ding: ik ga, sinds lange tijd, de toekomst terug met volle goesting tegemoet.


Dank je wel, Inge!

Dery D.

Career Coaching

I am a professional with 20+ years of work behind my belt and I have never been exposed to the compariable way of analysis of human strengths. it is a breathtaking how much more you come out knowing about yourself and your strengths. This sort of topics are hardly ever covered by the companies that offer employee leadership/management courses. I would highly recommend this to anyone who is either evaluating their career progression or thinking that they might need to improve dealing with complex situations.

Alexander — Knowledge Manager

Strengths Coaching

Loopbaanbegeleiding bij Inge was 1 van de beste dingen die ik dit jaar heb gedaan! Ik had echt het gevoel dat ik vastzat in mijn job, ik wist niet meer wie ik was op het werk en mijn motivatie en tevredenheidsgevoel waren echt op een laag pitje.Ik heb een enorme boost gekregen om stapsgewijs mijn dromen te verwezenlijken met de juiste begeleiding en steun. Ik ga met een gerust gevoel aan de slag. 


Bedankt Inge!

Liesbeth V.

Career Coaching

Ik zat in een tweestrijd tussen loslaten wat je kent en op zoek zijn naar iets nieuw. Door dit gesprek heb ik voldoende argumenten gehad om in mijn gesprek met de nieuwe werkgever hier voor op te komen. Met als resultaat dat ik die balans nu zelf in handen heb. Deze aanpak zou ik omschrijven als volgt: to the point, menselijk, confronterend, zelfinzicht en bevrijdende. Het was een superervaring, 


Bedankt!

Jan H. — CM Limburg

Career Coaching

Ik wilde nagaan wat mijn talenten en mogelijkheden waren om eventueel naar een andere functie over te schakelen.

De aanpak is zeer praktisch; en geeft inzichten door vragen en antwoorden, kernachtig en to-the-point. Ik ben door de begeleiding een stuk zelfzekerder geworden als het op loopbaanontwikkeling

en – mogelijkheden aankomt.


Ik kan deze methode en aanpak van de loopbaanbegeiding zeker aanraden!

Toon M.

Career Coaching

Please send us your comments via the form and inspire others to seek

guidance and find back the strengths at work and life!

bottom of page